Doorgaan naar artikel
baseball caps 1971

Truckerpetten uit 1971 - De nieuwste aanwinst in de collectie

China?... Ja, China!

Met dit project hebben we voor een keer besloten om met China in zee te gaan.

Ik geef het niet alleen vrijelijk toe, maar ik ben ook trots om het je te vertellen. Met zo'n geweldige prijs-kwaliteitverhouding is 1971 trots om u dit product aan te bieden.

Maar waarom niet hier?

Hoewel we een groot aantal Europese fabrikanten hebben benaderd, kon niemand ons zo'n kwaliteitsniveau bieden voor deze prijs. Ofwel de prijs was exorbitant, ofwel de kwaliteit ontbrak. Er zijn grenzen - wie zou er € 75 betalen voor een baseballpet?

Economisch gezien zou de enige 'redelijke' oplossing van 'aanvaardbare' kwaliteit zijn geweest om te kiezen voor een product met EU-label dat in Azië is gemaakt, en dat alles zonder het vermogen om het hele proces te overzien en te voldoen aan onze verwachtingen op het gebied van milieuverantwoordelijkheid. Kortom, dit was niets voor ons!

Onze gekozen werkplaats deelt onze kernwaarden, zowel op menselijke schaal als in respect voor het milieu. Dit zeer kleine bedrijf wordt alom erkend vanwege zijn expertiseniveau en werkt meestal alleen met haute couture. Zonder te willen opscheppen, kozen ze voor ons, niet andersom!

Ouder bericht
Nieuwer bericht

Winkelmand