Doorgaan naar artikel
TRIUMPH Motorcycles and GIBSON

TRIUMPH-motorfietsen en GIBSON

Twee symbolen bundelen hun krachten. Eigenlijk niet: twee legendes. Zo afgestemd op onze essentie, zo afgestemd op onze wereld, leek het alleen maar goed...

En had ik al gezegd dat het voor een nobel doel is? Het is ter ondersteuning van de beroemde "Distinguished Gentleman's Ride" als onderdeel van haar internationale liefdadigheidsinitiatieven voor de geestelijke gezondheid van mannen en het bewustzijn van prostaatkanker.

Ah, Les Paul en Bonneville ...*zucht*... Beiden worden beschouwd als de heilige graal van hun respectievelijke werelden en worden tot op de dag van vandaag nog steeds geproduceerd en verkocht. De beste inzamelingsactie van de editie van 2022 zal hun trotse eigenaar zijn – wat dacht je van dat voor motivatie?!

Er is duidelijk een wederzijdse liefde voor perfectie en verfijning. Een Amerikaans-Britse match made in heaven op een gedeelde zoektocht naar uitmuntendheid.

En laten we niet vergeten dat muziek en motoren hand in hand gaan, ze roepen allebei datzelfde gevoel van vrijheid op. Deze twee werelden kruisen elkaar, overlappen, botsen en vermengen zich als bij toverslag. Top Gun is een verhaal over liefde en vliegtuigen, maar geef me een GPZ 900 Ninja en ik ben adembenemend ... Easy Rider is Captain America EN geboren om wild te zijn. Het een kan niet zonder het ander. Het is magische alchemie in beweging. En als het je betovert, is er geen weg meer terug. De openbare weg op, je handen aan het stuur, muziek in je oren... Ja, dit is geweldig!

Ouder bericht
Nieuwer bericht

Winkelmand