Doorgaan naar artikel

ONTMOET DE OPRICHTER

*

HOI ! MIJN NAAM IS CHRISTELLE!

Sinds 1997 ben ik werkzaam als adviseur productontwikkeling in de textielsector.

Ik heb altijd al een passie gehad voor kleding en naaien.

Als kind kleedde ik de poppen van mijn zus in mijn zelfgemaakte ontwerpen...Ze herinnert zich nog hoe stijlvol ze tot op de dag van vandaag waren!Op 12-jarige leeftijd ging ik naar een naaischool in Verviers, een voormalige textielstad.

De wereld zat vol mogelijkheden.

Maar ik had mijn besluit al genomen.Toen ik 18 werd, ging ik gretig naar Parijs om mijn opleiding aan de gerenommeerde modeschool ESMOD voort te zetten.Tijdens mijn derde jaar kreeg ik nog meer zekerheid dat mijn toekomst in de herenmode lag.

Ik ben afgestudeerd als de beste van mijn klas.

En ik kreeg de juryprijs.Daarna heb ik mijn diensten aangeboden aan verschillende bedrijven.Maar de echte doorbraak kwam toen ik Pierre Kuborn ontmoette.

De CEO van een in Brussel gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van spijkerbroeken voor de Belgische en Europese markt.

Sindsdien ben ik ondergedompeld in de wereld van denim.Bijna 25 jaar werkte ik als denim productmanager voor verschillende spelers in de industrie.Ik had echter moeite om voldoening en afstemming met mijn werk te vinden.

Toen kwam het idee bij me op om mijn eigen kledinglijn te creëren.

Kleding ontwerpen met respect voor producenten, materialen en het milieu.Ik heb me laten inspireren door drie dingen.Mijn jeugd- en tienerherinneringen.

Mijn niet aflatende liefde voor denim.

En mijn rock/garage/retro invloeden.En terwijl ik toch bezig was, besloot ik om mijn producten van hoge kwaliteit, origineel en exclusief te maken.

Winkelmand