Doorgaan naar artikel

ONZE CREATIES VERTELLEN EEN VERHAAL EN BRENGEN MENSEN SAMEN

We vallen vaak hals over kop voor onze partners. Het kunnen de mensen zijn, hun relatie tot hun werk of hun expertise. Hun stijl of de richting die ze zijn ingeslagen. Of het kan gewoon zijn wie ze zijn, een persoon die ons zo ontroert dat we gewoon moeten samenwerken - koste wat het kost! Laat ons ze aan u voorstellen...

Onze sweatshirts en T-shirts zijn toevertrouwd aan Fatima en haar team in Barcelos, Noord-Portugal. Ze is een gepassioneerde vrouw met 25 jaar ervaring in de textielindustrie. Haar dochters Isilda en Jennifer houden toezicht op de operaties met de steun van Carmo, zonder wie niets mogelijk zou zijn. Ze leiden een warm en dynamisch team van 25 ervaren en betrokken mensen. Hun hoge mate van professionaliteit is terug te zien in de kwaliteit van hun werk.

(Jenny - Fatima - Isilda)


Onze truien en poloshirts worden gemaakt in Agliana, Italië, in een kleine familiefabriek, opgericht in 1968 en gerund door Federico, zijn vader en hun kleine team. Het is een hecht bedrijf dat erin is geslaagd een delicaat evenwicht te vinden tussen familie en groei. Hun expertise op het gebied van breien maakt hen tot een partner van onschatbare waarde en de algehele kwaliteit van hun producten is gewoon van topklasse!

(Federico en zijn assistent ooit)

Onze jeans zijn het resultaat van een succesvolle samenwerking met de door een familie gerunde werkplaats opgericht door Gabriele Colantoni in Isola del Gran Sasso, Italië. Het hele bedrijf is toegewijd aan denim en biedt hoogwaardige afwerkingen en aandacht voor elk detail in elke productiefase. Wat is het heerlijk om te kunnen rekenen op een partner die er net zo over denkt als ik en producten maakt die zo goed aansluiten bij mijn eisen en wensen!

Winkelmand