Doorgaan naar artikel
baseball caps 1971

1971 Trucker Caps - De nieuwste aankomst in de collectie

China? ... Ja, China!

Met dit project hebben we voor een keer besloten om met China te gaan.

Ik geef het niet alleen vrijelijk toe, maar ik ben ook trots om je te vertellen. Met zo'n verbazingwekkende kwaliteit/prijsverhouding is 1971 er trots op u dit product aan te bieden.

Maar waarom niet hier?

Hoewel we een groot aantal Europese fabrikanten hebben benaderd, kon niemand ons zo'n kwaliteitsniveau bieden voor deze prijs. Ofwel de prijs was exorbitant, of de kwaliteit ontbrak. Er zijn limieten - wie zou € 75 betalen voor een honkbalpet?

Economisch gezien zou de enige ‘redelijke’ oplossing van ‘acceptabele’ kwaliteit zijn geweest om te kiezen voor een EU-gelabeld product dat in Azië is gemaakt, allemaal zonder de mogelijkheid om toezicht te houden op het hele proces en aan onze verwachtingen te voldoen in termen van milieuverantwoordelijkheid. Kortom, dit was niet voor ons!

Onze gekozen workshop deelt onze kernwaarden, zowel op menselijke schaal als in zijn opzicht voor de omgeving. Dit zeer kleine bedrijf wordt algemeen erkend vanwege zijn expertise, meestal alleen met haute couture. Zonder te willen opscheppen, kozen ze ons, niet andersom!

Ouder bericht
Nieuwer bericht

Winkelmand