Doorgaan naar artikel

Ontmoet de oprichter

*

HOI ! Mijn naam is Christelle!

 

 

Ik werk sinds 1997 als consultant voor productontwikkeling in de textielsector.

Ik heb altijd een passie gehad voor kleding en naaien.

Als kind kleedde ik de poppen van mijn zus in mijn zelfgemaakte ontwerpen ...Ze herinnert zich nog steeds hoe stijlvol ze tot op de dag van vandaag waren!Op 12 -jarige leeftijd heb ik me ingeschreven voor een naewingschool in Verviers, een voormalige textielstad.

De wereld was vol mogelijkheden.

Maar ik had al besloten.Toen ik 18 werd, ging ik gretig naar Parijs om mijn training te bevorderen op de gerenommeerde modeschool, Esmod.Tijdens mijn derde jaar werd ik nog zekerder dat mijn toekomst op mannenmode lag.

Ik ben afgestudeerd bovenaan mijn klas.

En ik kreeg de juryprijs.Nadien bood ik mijn diensten aan verschillende bedrijven aan.Maar de echte doorbraak kwam toen ik Pierre Kuborn ontmoette.

De CEO van een in Brussel gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in jeansproductie voor de Belgische en Europese markten.

Sindsdien ben ik ondergedompeld in de wereld van denim.Al bijna 25 jaar werkte ik als Denim -productmanager voor verschillende industriële spelers.Ik had echter moeite om vervulling en afstemming met mijn werk te vinden.

Dat is wanneer het idee me opviel om mijn eigen modelijn te maken.

Kleding ontwerpen die producenten, materialen en het milieu respecteren.Ik haalde inspiratie uit drie dingen.Mijn jeugd- en tienerherinneringen.

Mijn niet aflatende liefde voor denim.

En mijn rock/garage/retro -invloeden.En terwijl ik bezig was, besloot ik om mijn producten van hoge kwaliteit, origineel en exclusief te maken.

 

Winkelmand