Doorgaan naar artikel

Onze creaties vertellen een verhaal en brengen mensen samen

We vallen vaak hoofd over hakken voor onze partners. Het kunnen de mensen zijn, hun relatie met hun werk of hun expertise. Hun stijl of de richting die ze hebben ingesteld. Of het kan gewoon zijn wie ze zijn, een persoon die ons zoveel beweegt dat we gewoon moeten samenwerken - ongeacht de kosten! Sta ons toe om ze aan u voor te stellen ...

 

Onze sweatshirts en t-shirts worden toevertrouwd aan Fatima en haar team in Barcelos, Northern Portugal. Ze is een gepassioneerde vrouw met 25 jaar ervaring in de textielindustrie. Haar dochters Isilda en Jennifer houden toezicht op operaties met de steun van Carmo, zonder wie er niets mogelijk zou zijn. Ze leiden een warm en dynamisch team van 25 ervaren en toegewijde mensen. Hun hoge mate van professionaliteit is te zien in de kwaliteit van hun werk.

(Jenny - Fatima - Isilda)


Onze truien en poloshirts worden gemaakt in Agliana, Italië, in een kleine door de familie gerunde fabriek opgericht in 1968 en gerund door Federico, zijn vader en hun kleine team. Het is een hecht bedrijf dat erin is geslaagd een delicaat evenwicht te vinden tussen familie en groei. Hun brei-expertise maakt hen een onschatbare partner en de algehele kwaliteit van hun producten is slechts topklasse!

(Federico en zijn assistent ooit) 

Onze jeans Kom uit een succesvol partnerschap met de familie-gerunde workshop opgericht door Gabriele Colantoni in Isola del Gran Sasso, Italië. Het hele bedrijf is toegewijd aan denim en biedt hoogwaardige afwerkingen en aandacht voor elk laatste detail in elke productiefase. Wat is het geweldig om te kunnen rekenen op een partner die dingen op dezelfde manier ziet als ik doe en producten maakt die zo nauw aansluiten bij mijn vereisten en wensen!

 

Winkelmand