Doorgaan naar artikel
TRIUMPH Motorcycles and GIBSON

Triumph -motorfietsen en Gibson

Twee symbolen bundelen hun krachten. Eigenlijk nee: twee legendes. Zo afgestemd op onze essentie, dus in harmonie met onze wereld leek het alleen maar goed ...

En had ik al gezegd dat het voor een nobele zaak is? Het staat ter ondersteuning van de gerenommeerde "Distinguished Gentleman's Ride" als onderdeel van zijn internationale liefdadigheidsinitiatieven voor de geestelijke gezondheid van mannen en het bewustzijn van prostaatkanker. 

Ah, Les Paul En Bonneville...*zucht*... beide worden beschouwd als de heilige graal van hun respectieve werelden en worden nog steeds vervaardigd en verkocht tot op de dag van vandaag. De beste fondsenwerving van de 2022 -editie zal hun trotse eigenaar zijn - nu hoe zit het met dat voor motivatie?!

Er is duidelijk een wederzijdse liefde voor perfectie en verfijning. Een Amerikaans-Britse wedstrijd gemaakt in de hemel op een gedeelde zoektocht naar uitmuntendheid.

En laten we niet vergeten dat muziek en motoren hand in hand gaan, ze roepen allebei datzelfde gevoel van vrijheid op. Deze twee werelden kruisen, elkaar overlappen, botsen en mengen zich, alsof ze door magie. Toppistool is een verhaal van liefde en vliegtuigen, maar geef me een GPZ 900 Ninja En adem... Gemakkelijke rijder is Kapitein Amerika EN geboren om wild te zijn. Je kunt de ene niet hebben zonder de ander. Het is magische alchemie in beweging. En wanneer het zijn betovering op je uitspringt, is er niet terug. De open weg, je handen op het stuur, muziek in je oren ... Ja, dit rockt!

Ouder bericht
Nieuwer bericht

Winkelmand